Haber

Karaman Kız Öğrenci Yurdu Öğrencilerinden Kuş Evleri Süsleme Etkinliği

Karaman Gençliği ve Sporİl Müdürlüğüne bağlı Karaman Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri, yurt bahçesindeki ağaçları boyadıkları kuş evleriyle süslediler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Karaman Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan üniversite öğrencileri, kendi emekleriyle yaptıkları kuş evlerini rengarenk renklere boyayıp, kış gelmeden yurt bahçesindeki ağaçlara astılar. Kuşları barınmak için kendi elleriyle boyadıkları 25 kuş evini ağaçlara asan coşkulu gençler, büyük mutluluk yaşadı.

Yaklaşan kış öncesi kuşların üşümemesi için böyle bir gönüllülük faaliyeti gerçekleştirdiklerini belirten öğrenciler, “Gönüllü arkadaşlarımızla birlikte hayvan sevgisi konusunda farkındalık yaratmak istedik. Bizim için hayvan sevgisi ve şefkat duygusu çok değerlidir. Bu hassas duyguların tüm insanlar tarafından ön planda tutulması gerektiğine inanıyoruz.” “Bu kapsamda gönüllü dostlarımızla birlikte yaptığımız 25 adet kuş evini rengarenk boyayıp yurt bahçemizdeki ağaçlara yerleştirdik. Bu etkinlikteki en büyük amacımız tüm dostlarımıza hayvan sevgisini aşılamaktır.” dedi.

Gönüllü öğrencilerin bu yıl da çeşitli sosyal sorumluluk projelerine imza attıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek, “Öncelikle yurtlarımızdaki istekli öğrencilerimizi duyarlılıklarından ve duyarlılıklarından dolayı tebrik ediyorum. Her yıl olduğu gibi istekli gençlerimiz de bu yıl büyük ilgi görüyor. kolları sıvadılar ve kış gelmeden sokak hayvanları için keyifli bir projeye başladılar.” Dürüstlükle yarışan öğrencilerimize her zaman destek olmaya devam edeceğiz” dedi. – KARAMAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu