Teknoloji

Mewtwo, 2. Yıldönümü Kutlaması için Pokémon UNITE Arena’ya Geldi

Pokémon Company International, Pokémon UNITE’ın 2. yıldönümünün bir parçası olarak gerçekleşecek heyecan verici etkinliklerle geliyor. 2021’den beri dünya çapında 100 milyondan fazla indirilen Pokémon UNITE, nefes kesen Pokémon UNITE maçlarını kutlamak için şimdi çok popüler bir Pokémon’u yeni bir maç türüyle bir araya getiriyor.

Mewtwo Ekibe Katılıyor! Mega Onu Mega Mewtwo X’e Dönüştür

Efsanevi Pokémon Mewtwo şimdi Pokémon UNITE’a geliyor. Mewtwo, bir maç sırasında mega Mewtwo X’e dönüşebilir ve hızlı bir şekilde art arda saldırarak amansız bir çaba gösterebilir. Oyuncular, devam eden Mewtwo’s Crystal Cave Dealing etkinliği ile Mega Mewtwo X Unite lisansını ücretsiz olarak alabilirler.

Ayrıca Ağustos ortasından itibaren Mega Mewtwo Y Unite lisansını kullanıma sunuyor ve Pokémon eğitmenlerine bu favori Pokémon ile oynamaları için ek yollar sunuyor.

Yeni Bir Maç Türü: Panik Parade

Panic Parade’deki 5’e 5 grup maçlarından farklı olarak oyuncular, Tinkaton’u panikleyen Pokémon’un saldırılarından korumak için işbirliği yapmak zorundadır. Yenilen Pokémonlardan bazıları yardım için maça geri çağrılabilir!

Ancak, 21 Temmuz – 21 Ağustos tarihleri ​​arasında dört farklı heyecanlı etkinliğe katılmaya hazır olun! İlk etkinlik 21 Temmuz’dan 1 Ağustos’a kadardır; 4 Ağustos’tan 7 Ağustos’a kadar ikinci etkinlik; Üçüncü etkinlik 11 Ağustos – 14 Ağustos tarihleri ​​arasında, son etkinlik ise 18 Ağustos – 21 Ağustos tarihleri ​​arasında Pokémon severleri bekliyor.

Battle Pass 17, Kaptan Formu: Zacian Başlıyor

Tüm bunlara ek olarak Çaba Sezonunun 17.’si başlıyor. Bu dönemin premium geçişinin bir parçası olarak oyuncular sevimli Kaptan Formu: Greedent’i ve kahraman Kaptan Formu: Zacian Holologies’in yanı sıra Captain Set moda eşya setlerini elde edebilirler.

Oyuncular, 21 Temmuz – 11 Eylül arasındaki etkinlik döneminin ortasında bu setlere erişebilirler.

  Pokémon UNITE’da etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor

Birçok yeni etkinliğe imza atan Pokémon UNITE, bunlarla sınırlı kalmayıp başka etkinliklere de katılıyor. Sıralamalı maçlarda yeni bir dönem 20 Temmuz ortasından 11 Eylül’e kadar başlarken, Pokémon Dünya Şampiyonası 2023’te en üst sıralarda yer alan grupları fevkalade ödüller bekliyor. Bu ünlü Trainer moda ürünlerini almak için 28 Temmuz ortasından 11 Ağustos ortasına kadar katılın.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu