Haber

MSB’den seçim açıklaması! Tartışmalara sert tepki

MSB’den “manipülatif ve asılsız haber ve yorumlar” ile ilgili açıklama yapıldı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan Açıklama “Türk Silahlı Kuvvetleri ve komutanlarını seçimle ilişkilendirerek güncel siyasi tartışmaların içine çekilmeye çalışılması, ülkemizin birlik, bütünlük ve güvenliğine olduğu kadar kahraman ve fedakar Türk personelinin emeğine de saygısızlıktır.” En azından Türk Silahlı Kuvvetleri.”ifadesi yer aldı.

MSB tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Son dönemde çeşitli mecralarda Türk Silahlı Kuvvetlerini ve Komuta Katını siyasi amaçları için kullanmak isteyenler tarafından manipülatif ve gerçek dışı haberler ve yorumlar yapılmaktadır.

EN HAFİF ÖYKÜSÜNDE EMEĞİNE SAYGIDIR

Türk Silahlı Kuvvetleri ve komutanlarını seçimlerle ilişkilendirerek yeni siyasi tartışmaların içine çekilmeye çalışılıyor; Ülkemizin birliğine, bütünlüğüne ve güvenliğine, Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman ve özverili emekçisinin emeğine en hafif tabirle saygısızlıktır. Aziz milletimizin sevgisi, inancı ve duasından ilham alarak kendisine verilen her türlü görevi başarıyla yerine getiren Türk Silahlı Kuvvetlerinin telaffuzundan uzak durulması, aziz milletimizin menfaatinedir. günlük polemiklerden

Türk Silahlı Kuvvetleri; Bir bütün olarak Komutanlık ve mensupları, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizin ve milletimizin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla karada, denizde ve havada, her türlü arazi ve iklim koşullarında azim ve kararlılıkla faaliyetlerini sürdürmektedir. öte.

KAYNAK: HABER7

sulakyurthaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu