Yaşam

Nusret Gökçe yeni mekanın gelirinin bir kısmını Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağışladı.

Salt Bae olarak bilinen tuzlama hareketi ile anılan Nusret Gökçe etten sonra kahve reyonuna girerek mekan açtı. Daha önce kahvehaneden kazandığı gelirin yarısını Çocuk Esirgeme Kurumu’na bağışlayacağını söyleyen Gökçe, sözünü tuttu.

1 MİLYON 20 BİN TL BAĞIŞ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, çocuklarla birlikte Çocuk Esirgeme Kurumu’ndaki Nusret’i ziyarete gitti. Nusret’i görünce çok sevinen çocuklar, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Nusret, 6 ay önce Park Hyatt İstanbul Maçka Palas’ta açtığı ilk kahve dükkanı ‘Kapicciiiiinoo’nun 6 aylık gelirinin 1 milyon 20 bin TL’sini Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yararına bağışladı. yetimlerin.

MESLEKİ VE EĞİTİM TEMEL SÖZÜNÜ VERDİ

Bakan Yanık ile kahve eşliğinde sohbet eden sosyetik, dilerlerse yurt içi ve yurt dışında 18 yaş üstü gençlere mesleki eğitim ve pekiştirme sözleri de verdi.

“GELECEĞİMİZ İÇİN YAPABİLECEKLERİMİZ ÇOK KÜÇÜK”

50 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından anlamlı buluşmadan anları paylaşan Gökçe, “Kapicciiiiinoo’muzun ilk 6 aylık gelirinin yarısını sayın bakanımızın katılımıyla geleceğimiz olan çocuklarımıza ulaştırdım. Yeni bir farkındalık yaratıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın desteğiyle, “Gelişmekte olan 18-25 yaş arası gençlerimize mesleki eğitim ve iş olanakları sağlayacağız. kadar, restoranlarımızda, otellerimizde ve hatta yurt dışı şubelerimizde. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizin için bir şey yapamayız” dedi.

hayrat-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu