Haber

Orhan Gencebay yeni şarkısını duyurdu: ‘Aşığım dünya duysun Türkiyem sen ecdadımın yadigarısın’

orhan gencebay, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü davetşehirde iftarprograma katıldı.

‘Birey kadrosu var, emperyalistler var’

Gencebay, Canım Türkiye adını verdiği müziği hakkında da açıklamalarda bulundu. Gencebay, “Aziz Türkiyem, ülkemizin sıhhati ve birliği için bestelediğim bir bestedir. Ülkemizin şu anda huzura ve birliğe çok ihtiyacı var. Evelallah ülkemiz çok güçlü bir ülke. Nelerin üstesinden geldik? Şimdi yeni bir seçim zamanı. Bu seçimlerde ülkemiz için güzel sonuçlar olacak. Bir grup birey var, emperyalistler var. Onlarla akraba olan insanlar var. Hepsini geçeceğiz. Ülkemizdeki insanlar ülkemizi çok seviyor. Biz ülkemizi çok seviyoruz. Bu uğurda canımızı veririz. onun için bu şarkıyı yaptım” söz konusu.

‘Ülkemiz için çok güzel işler yapmış olacağım’

Orhan Gencebay, şarkının klibi çekimlerini tamamladıklarını belirtti. Dün itibariyle klibi bitirdik. Klipte görevim olan kısımları bitirdik. Klibin çekimleri devam ediyor. Bu müzik benim canım türkiyem adlı müzik. 4 kıtadan oluşur. Şarkıyı burada okurken heyecanlandım. söylemeyeceğim Klibi izleyin. Çok uygundu. Hepimiz çok beğendik. Umarım iyi olur. Ülkemiz adına çok güzel işler yapmış olacağım. Umarım insanlarımız beğenir. Ülkemiz hala açık. Bundan sonra dünyada neler yapacak göreceğiz. Buna inanıyorum. Bizim insanımız da istiyor. Halkımızın birliği hiç bozulmadı. Hepimiz ülkemizi çok seviyoruz. canımız fedadedi.

‘Aşık oldum dünya duysun’

Şarkısının sözlerini Düzce’de ilk kez anlatan Orhan Gencebay, ” Sen benim cennetimsin, özgür vatanımsın. Sen benim atalarımın yadigarısın. Varlığım için bir hediye olsun. Vatanım, toprağım, canım Türkiyem. Uğrunda şehit olan canlarımızla, bayrağımızla, Allah yolundaki imanımızla. Biz bize yeteriz aziz Türkiyem. Bir kere ölürüz, bin kere diriliriz. Bizler sizin ebedi askerleriniz. Şehitlikle gurur duyuyoruz. Gururum, onurum, aziz Türkiyem. Sen benim hem ekmeğimsin hem de suyum. Sen benim vazgeçilmez onurumsun. Aşığım, dünya duysun. canım türkiyem Müziğimiz böyle”terimleri kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu