Yaşam

SAINT LAURENT İLK YÜKSEK MÜCEVHER KOLEKSİYONUNU SUNAR

Saint Laurent, Anthony Vaccarello’nun ustaca rehberliğinde sanatsal yeteneğin vücut bulmuş hali olarak ilk lüks mücevher koleksiyonunu sunuyor.

“Saint Laurent Haute Joaillerie” koleksiyonu, efsanevi Yves Saint Laurent ile eş anlamlı olan avangart ruhu ve Paris zarafetini bünyesinde barındırırken; Anthony Vaccarello’nun yaratıcı vizyonu, markayı cüretkar ve çağdaş bir dünyaya taşıyor.

Saint Laurent Fine Jewellery koleksiyonu sadece markanın mirasını kutlamakla kalmıyor, aynı zamanda gelenek ve modernliği, zarafet ve asiliği, zenginlik ve sadeliği mükemmel bir biçimde harmanlayarak markanın büyük yolculuğunda yeni bir sayfa açıyor.

Altın, pırlanta ve özenle seçilmiş değerli malzemeler kullanılarak incelikle işlenen koleksiyonda bileklik, manşet, kolye ve küpe serisi yer alıyor. Çok taraflı ve koleksiyonluk modüllerden oluşan seri, kalıcı çekiciliğini sağlamak için mevsimsel değişiklikleri ve sürekli değişen trendleri aşarak zamana karşı zahmetsizce dayanmayı vaat ediyor.


Markanın ünlü mirasından ilham alan gösterişli koleksiyon, Cassandre ve Maillon tasarımları gibi ikonik motiflere saygı duruşunda bulunuyor. Bu imza öğeleri, ustalıkla yeniden tasarlandı ve dönüştürülerek onlara çarpıcı ve beklenmedik bir şekilde sağlam bir karakter kazandırıldı.

Klasiklere ek olarak koleksiyon, Saint Laurent’in tarihi ve çağdaş estetiğinden ilham alan benzersiz, sınırlı sayıda tasarımlar içeriyor. Bu olağanüstü modüller, markanın yenilikçiliğe ve moda ile kaliteli mücevher kombinasyonuna olan sarsılmaz bağlılığının bir kanıtı olarak hizmet ediyor.


Juergen Teller tarafından çekilen bir kampanya ile lanse edilen bahçede, büyük bilezikli modeller şehvetli jarse gece elbiseleriyle tamamlanırken, altın ve gümüş yığınları koyu lacivert ve yeşil tonlarla teşvik ediliyor.

Son dönemde Prada, Balmain ve Gucci de kaliteli mücevherlerle çalışmalarını çeşitlendirerek, lüks moda rezidanslarından daha rahat kesimlere ihtiyaç olduğunu ortaya koyuyor.

Saint Laurent Fine Jewellery koleksiyonu, Haziran ayından itibaren dünya çapında seçkin amiral mağazalarında özel olarak satışa sunulacak.

akkisla-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu