Haber

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar: PKK ve YPG köpekleriyle bizi durdurmaya çalışıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Kurulu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye’nin büyük ve güçlü olmaktan başka seçeneği olmadığını belirterek, “PKK ve YPG köpekleri ve piçleriyle bizi durdurmaya çalışıyorlar.”

Türkiye Büyük Millet Meclisi Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri’de ilçe belediye başkan adaylarının terfi törenine katıldı. Burada bir açıklama yapan Akar, Türkiye’nin büyük ve güçlü olmaktan başka çaresi olmadığını belirterek, “Büyük ve güçlü olmaktan başka çaremiz yok. Böyle kalırsak bizi ezerler. Bacaklarımızı çekiyorlar ve Bir yandan koronavirüsle mücadele ederken bir yandan da tarihin en büyük depremlerinden biriyle karşılaştık, binlerce insanımızı kaybettik, yaralarımızı sarmaya çalışıyoruz, Allah rahmet eylesin. şehitler. Bir yandan da PKK ve YPG köpekleri ve piçleriyle bizi durdurmaya çalışıyorlar. Siz bizi durduramayacaksınız. Arkanızda kim olursa olsun, arkanızda kim olursa olsun. “Ölürsek biz de ölürüz. Şehit oluruz, kalırsak gazi oluruz. Sonuna kadar gideceğiz ve bu iş bitecek. Allah’ın izniyle bu teröristleri kazdıkları çukurlara, barınaklara gömmedikçe bize huzur kalmayacak. Nerede oldukları önemli değil” dedi.

Türk askerinin teröristlerin ensesinde nefes aldığını belirten Hulusi Akar, “Bu çaba büyük bir çabadır. Durmayacağız, sonuna kadar götüreceğiz ve son teröristi etkisiz hale getirene kadar bu çabamızdır. Amacımız yurt içinde, yurt dışında nerede olursa olsun. 365 gün süren bir operasyon var. “Çok şükür onları gömdük, gömmeye de devam edeceğiz” dedi. – KAYSERİ

nazilli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu