Haber

Vatan Partisi Genel Başkanı İnce: “Bu iktidar gitmeli, 6’lı masa gelmemeli”

Vatan Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, “Bu iktidar gitmeli, bu 6’lı masa gelmemeli. Atatürk’ün yolundan giden bir Vatan Partisi var, sağdan da soldan da. Biz de demiyoruz. Cumhuriyet ne Millet, tek yol Vatandır.”

Bir dizi ziyaret için Yozgat’a gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, esnafı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnce, vatandaşları Vatan Partisi’ne destek olmaya davet etti.

“6’lı masanın açıklamalarını endişeyle izliyorum”

6’lı masanın kendilerini korkuttuğunu söyleyen İnce, “Bu hükümet yoruldu, Erdoğan yoruldu, gitmeli. Karşıda 6’lı masa var. Onlar da gelmesin. Onlar da neden gelmesinler? Devrimci yazıları tartışıyorlar yani saçmalayıp korkutuyorlar beni yani korkuyorum yani tamam bırak gitsinler diyorum ama 6. masanın açıklamalarını da endişeyle izliyorum. son durum erdoğan’ın adaylığına karşı değillerdi anayasa var bir kişi 2 kere seçilir 2 kere seçilir hayır kurban olur ne bileyim duruma göre değişir mi kişiye göre değişir mi o anayasa ne diyor ona bakacaksınız yani bu 6 lık tablo tam erdoğancı benim onlara tavsiyem erdoğandan beri cumhurbaşkanı aday göstermek istiyorlarsa Cumhurbaşkanı fesheder olmaz olmaz 360 milletvekili Cumhur İttifakı’nda yok destek alın tamamlasınlar. Erdoğan sevgileri bu şekilde” dedi.

“15 Mayıs’a bırakmayacaklar”

Yozgatlıları partisine destek vermeye davet eden İnce, “Biz diyoruz ki bu iktidar gitsin. Bu 6’lı tablo da gelmesin. Atatürk’ün yolundan giden bir Vatan Partisi var, sağdan soldan. Ne Cumhuriyet ne Millet tek yol Vatandır Memleketimizin her karışını yürüyoruz Bugün Yozgat’tayız buradan devam edip milletimize derdimizi anlatmaya çalışacağız Hazine yardımı yok orda belediye parası yok müteahhit parası yok bir avuç gönüllünün kurduğu pırıl pırıl temiz bir parti var herkes vatan partisinin yanında 15 Mayıs’a bırakmayacaklarını düşünüyorum.” – YOZGAT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu