Haber

Fenerbahçe ile eşleşen Sevilla’dan ilk tepki: Geri dönüş maçlarının kendi sahamızda olmasını tercih ediyoruz

UEFA Avrupa Ligi’nde B grubunu lider bitiren ve son 16 turuna kalan Fenerbahçe, İspanyol ekiplerinden Sevilla ile eşleşti. Fenerbahçe ile eşleştiği Sevilla’da sportif yönetici Monchi beraberliği takdir etti. İspanyol futbolcu kendileri için çok değerli bir maça çıkacaklarını söyledi.

“ÇIKIŞ MAÇLARININ SAHAMIZDA OLMASINI TERCİH EDERİM”

Sevilla Sporting Menajeri Monchi maçla ilgili açıklamalarda bulundu. İspanyol futbolcu, “Bu tür maçlar için tecrübeli oyuncular var. Dönüş maçlarının Sevilla sahasında olmasını tercih ederim ama deplasmanda sonuç almaya çalışacağız. Umarım Rekik ve Balde, Fenerbahçe’yi yakalar. İstiyoruz” İlk maçtan iyi sonuçlar almak için.” söz konusu.

“TANIDIĞI FUTBOLCULAR VAR”

Fenerbahçeli oyunculara övgüde bulunan futbolcu, “Fenerbahçe’nin tanınmış futbolcuları var. Takımlarında Macar defans oyuncusu Attila Szalai ve Batshuayi var. Bir de ünlü kalecileri var. Altay Bayındır, Türk futbolunun en iyi kalecilerinden biri. ” ifadeleri kullandı.

“FENERBAHÇE’Yİ BİZ KURDUK VE KAYBEDİK”

Öte yandan İspanyol ekibinin başkan yardımcısı Jose Maria del Nido Carrasco da maçı değerlendirdi. Carrasco, “Geleneği olan bir takım. Avrupa’da maçları büyük bir tutkuyla oynayan coşkulu taraftarları var. 15 yıl önce Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe ile karşılaştık ve kaybettik. İyi bir grup, iyi bir takımları var. yenilmesi zor olan deneyimli bir teknik direktör. Özellikle iki değerli topları var, Valencia ve Batshuaish.” söz konusu.

imranliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu