Haber

Kayseri Büyükşehir’den kırsala önemli yatırım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, özel önem verdiği kırsalda verdiği hizmetlerle mahalle sakinlerinin konforunu artırmaya devam ediyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, kırsal mahallelerde sosyal tesis yapım, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında hizmetlerine devam ediyor. Bu çerçevede Büyükşehir Belediyesi gruplarının kırsal mahallelerde minare imalatı, camilerde çatı tamiri ve halı yenileme, istinat duvarı imalatı, çoban ve taziye evi imalatı gibi imalat, bakım ve onarım çalışmaları devam etmekte, öğrencisiz okulların sosyal tesis amaçlı kullanıma dönüştürülmesi.

Hizmetlerden yararlanan kırsal mahalle sakinleri de Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin verdiği bu hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür ettiler.

İlçelerde olduğu kadar kent merkezinde de bire bir kaliteli hizmet verme çabasında olan Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı, yol, asfalt, kilitli parke, parke üretimi, bakım ve onarımı gibi hizmetlerin sonuçlandırılması için çalışmalarını sürdürüyor. ilçe ve kırsal mahallelerdeki sosyal tesisler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu