Haber

Eyüpspor Teknik Yöneticisi Kerem Yavaş: Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek

Trendyol 1. Lig’in 9. haftasında Ahlatcı Çorum FK’yi 3-2 mağlup eden Eyüpspor’un teknik direktörü Kerem Yavaş, bu yıl Trendyol Süper Lig’e yükselmek istediklerini ve bu galibiyetle mutlu olduklarını söyledi. zor bir deplasman maçı.

Çorum Kent Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Yavaş, ligin yeni takımı Çorum FK’nın sezon başından bu yana oynadığı futbol ve yarattığı atmosferle lige renk kattığını belirtti. .

Maçta ev sahibi takımın kendisini çok zorladığını belirten Yavaş, “Çorum FK’yı tebrik ederiz, ciddi bir çaba gösterdiler. Şu ana kadar oynadıkları oyun, gösterdikleri performans bize zor bir maç olacağını gösterdi. Sonuç olarak zor bir maçtı ama hedefimiz Süper Lig’di.” “Lig’e yükselmek. Kolay olmayacağını biliyoruz. Böyle zorlu deplasman maçlarını kazanmak bizim için sevindirici.” söz konusu.

Maça iyi başladıklarını ve performansın kısa sürede skora yansıdığını belirten Yavaş, “3-0’lık skorun ardından ilk yarıda oyunun gerilemesinden dolayı rakip sahaya geçemedik. , dalgalanma, rakibin baskısına cevap verememe ve en önemlisi çok basit top kayıpları ve biz de çok baskı altındaydık. Sonuç olarak ‘Gol yedik. İkinci yarı bizim için daha dengeli geçti. Çorum FK puan dezavantajıyla zaman zaman üzerimize geldi ama burada da bariz bir hata yapmadan kazandık. Çorum FK’ya başarılar diliyorum.” dedi.

Tam: “Bugün olağanüstü goller vardı”

Ahlatcı Çorum FK Teknik Direktörü Tahsin Tam, Eyüpspor’un ligin lideri ve güçlü takımı olduğunu hatırlattı.

Maça iyi başlamadıklarını ancak oyuncuların 3 sayı geride kaldıktan sonra reaksiyon gösterdiğini belirten Tam, “Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyoruz. Etkili ayakları ve şut kalitesi yüksek. Bugün genel goller vardı. Ferhat’ın bizim adımıza attığı golün yanı sıra Caner’in “Attığı gol. Orta mı, şut mu bilmiyorum ama inanılmaz bir yere gitti.” dedi.

İstatistiklere göre rakiple aynı topa sahip olduklarının altını çizen Tam, “Maçta 19’a 14 şut var. 7 isabetli şutumuz var, top direkten dönüyor. 4 şutları var. 4 gol, biri iptal oldu. Şut kalitesi üst düzey futbolculardan oluşuyor.” “Bir oyuncu grubunun olduğu ortada. Bu fırsatları vermemeliydik. Ortalama sayımız onlardan yüksekti ama sonunda istediğimizi alamadık. Oyuncularımla ve gösterdikleri çabayla gurur duyuyorum. Hafife alınacak bir çaba değil.” dedi.

Tam, maç oynanırken taraftarların kendisine istifa çağrısı yapmasıyla ilgili de şunları söyledi:

“Maç ilerledikçe seyircilerin takıma daha fazla destek vermesini bekliyorum. Maç sonunda tepki verebilirler ama maç devam ediyor. Eyüpspor gibi bir grubu 3-0’dan 3-2’ye getirme şansımız vardı. Maç devam ediyor, daha 5-6 dakikamız var, her an “Futbolda her şey olabilir, 3-3 yaparız. Maç bittikten sonra özeleştiri yapıyoruz, seyircimizin bize yönelik eleştirisi varsa bu onların en doğal hakkıdır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu