Yaşam

Cüneyt Özdemir’in fenomen Dilan Polat’a tepkisi: İlk defa bu seviyeye şahit oluyorum

Sosyal medyada paylaştıkları içeriklerle tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat’ın ‘uçak’ görüntüleri sosyal medyada gündeme geldi. İlgisinin nereden geldiği, nasıl elde edildiği konusunda sosyal medyada başlayan tartışmaların ardından konuyla ilgili açıklama yapan Engin Polat, kalabalık bir işletmenin havuzunda çektiği videoyla uçak almadıklarını, kendilerinin uçak almadıklarını açıkladı. sadece kiraladım.

Uçak tezlerinin ardından Dilat Polat da sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Uçağı sadece kiraladıklarını ancak isterlerse satın alabileceklerini söyleyen Polat, “Paramız yine yoksulların ağzını bıktırdı.”

‘İLK DEFA BU SEVİYEYİ GÖRÜYORUM’

Gazeteci Cüneyt Özdemir, Polat’ın paylaşımına tepki gösterdi.

Özdemir, “Az önce Instagram’da bir story’de kendisini izleyenlere tüküren, ‘Benim param sizi zavallıları yordu’ diyen bir fenomen gördüm.” Özdemir, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye gibi milyonlarca insanın ekonomik krizin ortasında hayatta kalmaya çalıştığı bir ülkede adeta bir Survivor yarışması gibi, lüks araba ve uçakların sergilenmesi sonradan görme değil ‘zenginlik pornografisi’dir. ülke asgari fiyata mahkum ediliyor, buna tepki gösterenlere ‘fakir halk’ deniyor.” Hızlarına hakaret edip tükürmenin adı nedir? Bilmiyorum (ilk kez gördüğümden beri). Milyonları, milyarları olan birçok insan tanıyorum ama bu seviyeye ilk kez şahit oluyorum. Zenginlik para kazanmak değil, onu nasıl harcayacağını bilmektir!

Son bir hatırlatma, bu parayı bugün ‘fakir’ dediğiniz ve onların hızına tükürdüğünüz insanlar sayesinde kazandınız, umarım bir gün buna şahit olmazsınız!”

sapancahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu